Tipus de Dolços

MIAM MIAM MIAM!

Tot està deliciós aquí! Es nota que preparem cada una de les nostres llaminadures amb amor i cura. Prefereixes galetes o caramels? Bombons? Quina difícil elecció…!

DGDEGUSTA

Deliciosos bombons de xocolata amb nucli cruixent de cereals… Oh, només en pronunciar-ho ja se fa la boca aigua!

DGDEGUSTA

Assortiment de galetes de mantega, xocolata i poma. Irresistibles! Les nostres galetes artesanals no deceben ningú. Comprova per tu mateix per què el seu sabor i la seva textura les fan tan, tan bones.

Surtido de galletas

DGDEGUSTA

Assortiment de galetes de mantega, xocolata, ametlla i fruites del bosc. Descobreix els nostres nous sabors en aquest irresistible assortiment de galetes artesanes. Prova-les i tria la teva preferida!

galletas_de_cortesia

DGDEGUSTA

Gran assortiment de galetes de quatre sabors diferents: mantega, ametlla, xocolata i fruits del bosc. T’encantarà el seu aroma natural!

surtido_galletas_cortesia_colmados_con

DGDEGUSTA

Et presentem la nostra selecció de pastes: una col·lecció del millor dels nostres productes perquè els gaudeixis en companyia. Delicioses!

surtido-galletas-premium-naif

DGDEGUSTA

Quina prenc primer? Uf… Quin problema! Un assortit complet de pastes en col·laboració amb Galletas Birba. Un regal tan genial com deliciós.

surtido-galletas-birba-moments

DGDEGUSTA

No podrás menjar-ne només un! La seva textura exclusiva i el seu deliciós sabor a fruita els fan únics. Accepta el nostre repte, t’atreveixes?

caramelos_de_goma

DGDEGUSTA

Assortiment de caramels de gust de nabius, mel-llimona, poma i eucaliptus. Si t’agraden els caramels, aquest assortiment et farà enamorar.

caramelos_artesanos_100g

DGDEGUSTA

Caramels tradicionals amb forma de violeta de cinc pètals aromatitzats amb essències de la flor. Molt típics de Madrid i de algunes ciutats del sud de França. Es diu que el rei Alfons XIII ja regalava aquest tipus de caramels.

caramelos_violetas

DGDEGUSTA

Unes rosquilles cruixents i saboroses de coco. Una autèntica herència del més pur sabor tropical del Portugal dels Descobriments.

argolas_de_coco

happy colours

Caramels icònics de tutti-frutti. Transmesos de generació en generació, formen part del sabor quotidià dels portuguesos.

blocos_de_neve