Qui som

EL NOSTRE PUNT DE PARTIDA

Els orígens de Balcam es remunten a l’any 2001, moment en què s’inicia una col·laboració amb un grup de petits elaboradors artesans, enfocada a promoure els seus productes en els diferents mercats nacionals i internacionals.

Però és en l’any 2007 quan es decideix impulsar decididament el seu desenvolupament, constituint Balcam Diagonal SL, una empresa especialitzada en alimentació selecta de productes artesans i tradicionals d’Espanya.

LA NOSTRA MISIÓ: RESCATAR L'AUTÈNTIC

Volem ser un ajut per promoure tots els productes que formen part de la nostra cultura gastronòmica. Aquells productes de tota la vida que els nostres pares i avis feien artesanalment a les seves pròpies cases. I tot això, conservant els ingredients i les formes de fer d’abans per mantenir intactes tots els sabors, la qualitat i les tradicions d’antany.

LA NOSTRA FILOSOFIA: TRADICIÓ I QUALITAT

Ens sentim orgullosos de les nostres tradicions. És per això que volem consagrar la màxima dedicació, esforç i rigor en oferir la més àmplia gamma de productes artesans de la nostra terra. I tot això amb el més ferm compromís de qualitat, servei i atenció als nostres clients.

EL NOSTRE ENFOCAMENT: PRODUCTES ESPANYOLS

Els productes artesanals espanyols són l’herència de molts anys de tenacitat i esforç. Un clar reflex de les característiques i particularitats pròpies de cada regió: els seus recursos, el seu clima, la seva forma de conservació i la seva cultura. Sense dubte, són sinònim de Qualitat i Tradició.