¡MIRA MIRA!

Productes per Regió

Trobaràs galetes, llaminadures i xocolatines Happy Colours repartits per tota la península: des de la costa Mediterrània a l’Atlàntica, des de l’estret de Gibraltar als Pirineus. Ens encanta estar on hi ha cultura i folklore. Ens acompanyes?

Productes per Tipus

Tot està deliciós aquí! Es nota que preparem cada una de les nostres llaminadures amb amor i cura. Prefereixes galetes o caramels? Bombons? Quina difícil elecció…!

DGDEGUSTA

Deliciosos bombons de xocolata amb nucli cruixent de cereals… Oh, només en pronunciar-ho ja se fa la boca aigua!

DGDEGUSTA

Assortiment de galetes de mantega, xocolata i poma. Irresistibles! Les nostres galetes artesanals no deceben ningú. Comprova per tu mateix per què el seu sabor i la seva textura les fan tan, tan bones.

Surtido de galletas

MÓN Happy Colours

Benvingut al Món Happy Colours! Un món màgic ple de sabors i colors en què gaudiràs d’una doble sensació: degustar els millors productes artesanals i tradicionals d’Espanya, i mantenir vius els colors dels teus millors records. Gaudeix-ho amb nosaltres!

Col·lecció DGdegusta

Llança’t a provar la nostra línia de productes gourmet-delicatessen DGdegusta, com els nostres deliciosos assortiments de pastes artesanes o els bombons cruixents coberts de cacau (mmm…!). Si som el que mengem… Volem que mengis el millor!

Contacte

Vols parlas amb nosaltres?
+34 934 142 667
diagonal@balcamdg.es